Teknoloji

Dikkat! Elon Musk kullanıcı adınızı her an geri alabilir!

Eskiden Twitter olarak bilinen sosyal paylaşım sitesinde ‘X’ kullanıcı adına sahip bir kişinin, Twitter’ın yeniden markalanmasının ardından kullanıcı adı kaldırıldı.

Şimdi başka bir kullanıcının, ‘@music’ kullanıcı adının elinden alındığı belirtiliyor.

Eski X hesabının sahibi şirketin hesabını aldı ve şimdi “X Corp’a bağlı”yapacağını söyledikten sonra “çok kızgın”olduğunu söylüyor.

Hesabını yöneten ve 455 bin takipçisi bulunan Jeremy Vaught, eski adıyla Twitter’dan hesabının kaldırılacağını duyuran bir e-posta paylaştı.

X (TWITTER) DALGA DEĞERİNE KULLANICI ADI ALTERNATİFLERİ SUNUYOR

Vaught on X’te paylaştığı e-postada, site hesabının yeniden @musicfan olarak adlandırılacağını ve eski takipçilerinin ve verilerinin aktarılacağını söyledi.

Kendisine @musicmusic, @music123 ve @musiclover gibi başka alternatifler verildiğini söylüyor. Tüm bu hesap adları zaten diğer X hesapları tarafından kullanılıyor.

kasa, “@music’i 16 yıl önce kurdum ve o zamandan beri yönetiyorum. Twitter / X onu benden aldı, çok kızgınım”tweet attı.

ELON MUSK ‘X’ KULLANICI ADINI SORMADAN SAHİBİNDEN ALDI

Twitter’ın geçen ay X olarak yeniden markalaşması, grubun önceki kuş tabanlı markasıyla ilişkili fikri mülkiyet mirasını geride bıraktı.

X’in @music hesabı, Twitter ile olan bağlantısı nedeniyle aceleyle yeniden adlandırılması gereken birkaç hesaptan biridir.

Music’in kaldırılması, şirketin @x kullanıcı adını kendisine sormadan X Hwang’dan tekrar almasından bir hafta sonra gerçekleşti.

Insider’ın haberine göre Vaught tarafından gönderilen emsal bir e-postada Kwang, X Corp. ile bağlantılı olacağı belirtilmişti.

Şirket ekibinin üyeleri ve X ürünleri ile tanışması için kendisine X HQ’ya özel bir ziyaret teklif edildi.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu