Yaşam

DUDAKLARA DİKKAT: 10 YENİ RUJ

Tüm zamanların en az makyaj yapan insanı olsanız bile bir yerlerde en az birkaç rujunuz olduğunu söyleyebiliriz. İyi bir ruj, gerçekten dönüştürücü güçlere sahip makyajın temel öğelerinden biridir; hızlı bir kaydırma, gösterişli ve taze görünmenin en kolay yoludur. Ancak gerçek ruj bulmak zor olabilir.

Öncelikle sahip olmak istediğiniz renge karar vermelisiniz (Nude, kırmızı ve pembe çok yönlü bir ruj dolabı oluşturabilir.) Şeffaf ve parlak mı yoksa pigmentli ve mat mı istiyorsunuz? Ve klasik bir ruj mu yoksa sıvı bir formül mü tercih edersiniz?

2023’ün en yeni rujları arasında bütçenize uygun favoriyi bulabilirsiniz.

bir

MAC KOZMETİK
Locked Kiss Ink 24 Saat Ruj
599 TL
Ağırlık yapmayan, su ve bulaşma yapmayan formülü ve 24 saat kalıcı etkisi ile ilk uyguladığınızda gün boyu dudağınızda kalmayı vaat ediyor.
mackozmetik.com

2

KANAL
Rouge Allure Kadife Ruj
45 dolar
Chanel’in yeni rujunda yüksek konsantrasyonlu pigmentler eşit, uzun süre kalıcı bir sonuç yaratırken; yumuşak odaklı mikro küreler, parlak mat bir görünüm için ultra ince inci parçacıklarıyla birleşir. Karite yağı ve jojoba yağı türevi karışımı dudakları anında nemlendirir.
chanel.com

3

FLORMAR
Kiss Me More Likit Ruj
209,99 TL
Markanın ikonik likit mat ruju yenilendi. Murumuru yağı özü içeren yeni formül ekstra nem ve ekstra kalıcılık sağlar.
flormar.com.tr

4

GIVENCHY
Le Rouge Interdit Ağır İpek Ruj
52 dolar
İkonik yarı mat Givenchy ruju, yeni bir formülle yeniden keşfedildi. Hyaluronik asit damlacıkları ve Acmella Oleracea özü ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde dudaklar anında pürüzsüzleşir ve 24 saate kadar su hapseder.
verilenchybeauty.com

5

ESTEE LAUDER
Saf Renk Ruj
830 TL
Çarpıcı renkleri, etkileyici tonları ve en sağlam formülüyle yeni Estée Lauder Pure Color Ruj, cilde bakım yapan doğal bileşenlerden oluşan “Nem Kilidi Kompleksi” içerir.
esteelauder.com.tr

6

avon
Hidramatik Mat Ruj
99,99 TL
Avon’un yenilikçi hyaluronik asit teknolojisi kullanılarak geliştirilen en yeni ruj, dudaklardaki nem bariyerini güçlendirerek dudakların gün boyu daha pürüzsüz görünmesini sağlar.
avon.com.tr

7

LANCOME
L’Absolu Rouge Dram Mürekkep Ruj
860 TL
Daha ağır pigmenti ve ultra ince hissi ile yeni Drama Mürekkebi, yağda su emülsiyon formülü sayesinde, geleneksel rujlara kıyasla 2 kat daha ağır renk pigmenti ve 4 kat daha ince ruj hissi sunuyor.
lancome.com.tr

8

ALTIN ​​GÜL
My Matte Liping Matte Likit Mat Ruj
154 tl
Ultra mat bir görünüm sağlayan likit ruj, uzun süre kalıcı formülü ile yoğun renkli ve etkileyici dudaklar yaratırken; Güçlü içeriği ile dudaklarda kuruluk yapmayan rahat bir kullanım sağlar.
shop.goldenrose.com.tr

9

FENTY
Icon Velvet Likit Ruj
745 tl
Fenty’nin yeni mat ruju, rahat hissettiren ve dudaklarda kurumayan çırpılmış formülü ile kadifemsi mat ve yumuşak bir görünüm sağlar.
fentybeauty.com

10

KUM SAATİ
Saten Krem Ruj
815 TL‌
Lüks saten krem ​​kaplamalı bu yeni ultra nemlendirici rujla tek dokunuşta yüksek etkili renkleri deneyimleyin.
kum saatikozmetik.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu