Haber

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Yıldızlar kulübü olduk

Galatasaraylı isimlerin başarılarından gurur duyduğunu belirten Özbek, şöyle konuştu: Böyle taraftarlara sahip olmak ve topluluğumuzda böyle insanlara sahip olmak beni gururlandırıyor. Bu davete özellikle severek geldim. Galatasaray’ın lideri olduğumdan beri iki şeyi savunuyorum. Galatasaray taraftarı orta sahaya gelmeli, tek yumruk olmalı. Bu şekilde, hem hayranlarımız hem de topluluğumuz için nasıl büyük bir destek oluşturabileceğimizin peşindeyim. Ziyarete geldim Murat bey ve Tuncay beyle çok keyifli bir görüşme gerçekleştirdik. Amacımız Galatasaray’a fayda üretmek. Büyük Galatasaray ailesini bir araya getirmek. Bu benim görevim. Bugün de bu anlamda bir görüşme gerçekleştirdik. Galatasaray böyle bir taraftara ve taraftara sahip olduğu için gurur duyacaktır. Ziyaretimin nedeni buydu.”söz konusu.

Sponsorluklarla ilgili basın mensuplarına açık tanıtımlar yaptıklarını kaydeden Özbek, “Galatasaray tarihinde görülmemiş bir sponsorluk geliri oldu. İster istatistiğin adı, ister forma, ister formanın diğer kısımları. Çok büyük sponsorlarımız var. Geçen seneye göre sponsor gelirlerimizi 15-20 kat arttırdık. Bu konular Tuncay ve Murat Bey gibi Galatasaray’ı seven ve katkıda bulunmak isteyen kişi, kurum ve kişilerin talebidir.”

Galatasaray çatısı altında bir güç yaratmanın bir lider olarak görevi olduğunu ve bu dönem yaklaşık 50 milyon Euro’luk sponsorluk gelirine ulaşacaklarını söyleyen Dursun Özbek, “Biz Galatasarayız. Görevim Galatasaray ailesini bir araya getirmek. Ama onların katkıları da çok değerli. Çalışmalarımız devam etse de bu sene sponsorluk gelirimiz 50 milyon Euro civarında olacak. Buna göre futbol ve diğer amatör spor dallarında en büyük rakiplerden biri olacağız. Bu vizyonu sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da sürdüreceğiz. Avrupa denince akla sadece Galatasaray gelir. En kısa zamanda Avrupa’da bir kupa kazanıp bunu stadımızda kutlamayı planlıyoruz. Başarıları gururla kutlayacağız” dedi.

‘Önemli transferler yaptık’

Sezon başında olduklarını ve transferin devam edeceğini ifade eden Özbek, “Yani gruba bakarsanız yeni transferlerimiz oynamadı. Onların katkılarıyla bu dönem olduğundan daha fazla başarı gösterileceğini düşünüyorum. Geçen yıl çok değerli transferler yaptık.Galatasaray yıldızlar kulübü oldu.Oyuncularımız Avrupa seviyesinde rağbet görüyor.Ama kulübün bel kemiğini koruyarak bu yıl futbol takımının başarısı için elimizden geleni yapıyoruz. Valla daha lig başlamadı, hafta sonu başlayacak. Ligi iyi başlayıp düzgün bitireceğiz” diye konuştu.

Son olarak taraftarlara seslenen Özbek, “Taraftarlara teşekkür ediyorum. Geçen yılki destekleri inanılmazdı. Sponsorlarımız var, onların da desteği çok önemliydi. Ama burada en büyük teşekkürü hayranlarımız hak ediyor. Her maç stadımızda 50 bin kişi oynadık. Anadolu’ya gittiğimizde statlarda Galatasaray taraftarı çoğunluktaydı. Kendilerine buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum.” şeklinde konuşmasını sonlandırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu