Haber

Hugh Jackman’dan Boşanma Sürecindeki Eşine Şok Teklif: “Sessiz Kalırsan Sana 100 Milyon Dolar Vereceğim”

27 yıllık evliliğini bitirme aşamasında olan Hugh Jackman, eşi Deborra Lee’ye sessiz kalması karşılığında boşanma anlaşması teklif etti. ‘Bu nasıl bir gizem?’ söylememi sağladı.

Kaynak:https://www.geo.tv/latest/517917-hugh…

Çoğumuzun aklına Wolverine olarak kazınan, Altın Küre ve Tony Ödüllü aktör Hugh Jackman’ı muhtemelen tanımıyorsunuzdur sanırım.

Hugh Jackman özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Hollywood ünlülerinden biri. Bunun temel nedeni ise 1995 yılında bir dizi setinde tanışıp evlendiği Deborra Lee ile arasındaki yaş farkı!

Yakın zamana kadar aralarındaki yaş farkı (13) nedeniyle hayranlarından hem olumlu hem de olumsuz yorumlar alan Avustralyalı çiftin moralinin iyi olduğu görülüyordu.

Hugh Jackman eşine olan büyük sevgisini her fırsatta dile getirmeye devam etti. Ta ki çift birkaç ay önce aniden boşanmaya karar verdiklerini açıklayana kadar!

Artık hazırsanız asıl olaya geliyoruz… Geçtiğimiz saatlerde yabancı magazinlerin gündemine bomba gibi düşen bu beklenmedik ayrılığa ilişkin boşanma anlaşmasıyla ilgili ilginç bir detay gündeme geldi.

Hugh Jackman’ın eşi Deborra Lee Furness’in sessizliği karşılığında 100 milyon dolarlık bir anlaşma imzalamasını istediği öğrenildi.

Yani kısacası Hugh Jackman, yakında eski eşi olacak Deborra Lee’ye sessiz kalmayı kabul etmesi halinde 100 milyon dolarlık boşanma teklifiyle gitti.

“Neden sessiz kalsın ki?” diye sorduğunuzu duyar gibiyiz… Hugh Jackman’ın Deborra Lee’ye yaptığı 100 milyon dolarlık teklifin arkasında, 27 yıllık evliliklerinde paylaştıkları sırları kimseye söylememe şartı yatıyor.

Bu miktarların boşanma sözleşmesinde tek şart olarak tartışılmasına neden olan nasıl bir sır paylaştıklarını elbette bilmiyoruz. Ancak çifte yakın kaynaklar, olayın asıl odağının Hugh Jackman’ın kontrol eksikliği olduğunu söylüyor: ‘Hugh’un endişesi hiçbir zaman parayla ilgili değildi, daha çok kontrolle ilgiliydi.’

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu