Haber

Kanalizasyon çalışmasında işçi mahalle kavgası

GAZİOSMANPAŞA’da kanalizasyonda çalışan işçilerle mahalle sakinleri arasında gürültü nedeniyle çıkan tartışmada işçiler esnaf Turgay Bayraktar’ı darp etti. Bayraktar’da ise iş yerinden aldığı beysbol sopasıyla işçilere saldırdı. O anlar güvenlik kamerası ile kaydedildi.

Olay, 24 Mayıs Çarşamba günü saat 00.30 sıralarında Şemsipaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Tezlere göre, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne (İSKİ) bağlı işçiler sokakta çalışırken gürültü nedeniyle mahalleli ile tartışma çıktı. Tartışma sırasında sokakta esnaflık yapan Turgut Bayraktar tartışmanın büyümesin diye araya girdi. Bir süre sonra iş yerini kapatan Turgay Bayraktar ile çalışanlar arasında yeniden tartışma çıktı. Tartışma sırasında personelden biri Bayraktar’a yumruk attı. Bir süre sonra olay yerinden dönen Bayraktar, iş yerinden beysbol sopasını alarak personele saldırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Çevredekilerin ortaya çıkmasıyla kargaşa sona ererken, kargaşaya karışanlar sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

“DİREK KAFAMIZA VURDUĞUNU ÖLDÜRMEK İSTEDİK”

Esnaf Turgay Bayraktar, “Dükkanı kapattıktan sonra arkadaşlar tartışıyordu. Tartışmayı ayırdık. Yaklaşık bir saat sonra dükkanı kapattım. Dükkanı kapattıktan sonra belediye çalışanları bana laf attı. Üzerime geçince, eliyle itti arkamdaki direk yumruk attı kazmayla bekliyorlardı dükkânı bekliyordum tekrar açtım içeriden beyzbol sopamı aldım çünkü 7 kişi bana saldıracaktı. Öleceğimi sandım.Kafama kürekle vurunca beysbol sopasıyla 7 kişinin ortasına daldım.Olayın sebebi gece 02:00 sıralarında kazıyor olmalarıydı. Halk da sabah işe gidecek diye isyan çıkardı.Amirleri de gelmedi.Kavga çıkmasın diye olayı ayırmak için gittim.Kavga bittikten sonra bir kişi fotoğrafını çekti. dükkanıma gidip ‘Sizinle görüşeceğiz’ dedi. İçerideydi” dedi.

haberkiziltepe.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu