Teknoloji

Netflix, Avatar: Son Hava Bükücü Resmi Fragmanını Yayınladı

Netflix, Avatar: Son Hava Bükücü’nün fragmanlarını yayınladı. Nickelodeon animesinden uyarlanan yeni Netflix dizisi, ikonik macerayı Netflix izleyicilerine sunacak.

Avatar: Son Hava Bükücü’nün fragmanı, Netflix uyarlamasının şimdiye kadarki en ayrıntılı versiyonunu gösteriyor. Avatar’ın efsanevi dünyasının ve karakterlerin canlı aksiyon prodüksiyonda nasıl görüneceğinin ele alındığı fragmanda; ana kahramanlar Aang, Katara ve Sokka öne çıkıyor.

Avatar: Son Hava Bükücü, ilk anime dizisinin yayınlandığı 2005 yılından bu yana binlerce hayrana ulaşarak sağlam bir izleyici kitlesi oluşturmayı başardı. Yeni Netflix dizisi, Aang’ın elementlerde ustalaşma ve dünyaya istikrar getirme arayışını anlatacak. Netflix yapımının üç dönem olacağını da belirtelim.

Avatar Son Hava Bükücü

Avatar: Son Hava Bükücü ne zaman vizyona girecek?

Avatar: Son Hava Bükücü’nün 22 Şubat’ta Netflix’te yayınlanacağı doğrulandı. Yeni bölümlerin haftalık olarak paylaşılması planlanıyor. Dizinin kadrosunda Gordon Cormier (Aang), Dallas Liu (Zuko) ve Kiawentiio Tarbell (Katara) gibi birçok genç oyuncu dikkat çekiyor.

Canlı aksiyon uyarlaması Netflix’in bu açıdan en büyük ve en heyecan verici projelerinden biri. Geçmişte Shadow ve Bone gibi bazı yüksek bütçeli anime uyarlamaları birkaç sezon sonra iptal edilmişti. Netflix, Avatar’ın destansı potansiyeliyle geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı bekliyor.

Bir zamanlar yayınlanan animasyon komediler Ajan Elvis, Farzar ve Captain Fall geçtiğimiz aylarda iptal edilmişti. Temmuz ayında yayınlanan canlı aksiyon Glamorous da uzun ömürlü olmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu