Haber

Osmanlı Ocakları Kadın Kolları Başkanı Ebru Canpolat: “Kadınlarımız Türkiye’nin gücüne güç katmaya devam ediyor”

Osmanlı Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ebru Canpolat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Osmanlı Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ebru Canpolat, “Her zaman şefkat ve sevgiyle anılması gereken kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Özellikle savaşta hayatını kaybeden kadınlarımızı rahmetle anıyorum. rahmetle deprem bölgesi.”

Türkiye’nin gücüne güç katan kadınlara teşekkürler

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde binlerce insanımızın şehit olduğunu vurgulayan Ebru Canpolat, şunları söyledi:

“Kadınlarımız da deprem bölgesindeki yaraların sarılması için büyük emek sarf ettiler. Türkiye’nin gücüne güç katan tüm kadınlarımıza teşekkür ediyoruz. Türkiye’nin gücüne güç katan tüm kadınlarımıza teşekkür ediyoruz. En zor zamanlarda kalbimizden sevgiyi ve şefkati hayatımıza taşıyor, tüm insanlığa duyulan şefkat duygusunu yeryüzüne yetkinliği yayma çabasına dönüştürüyoruz.” Yüksek yürekleri, duyarlılıkları ve cesaretleriyle en önde yürüyen kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”

“Kadınlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz”

Osmanlı Ocakları Kadın Kolları Başkanı Ebru Canpolat, mesajında ​​şu ifadelere yer verdi:

“Osmanlı Ocakları olarak şu anda öncelikli hassasiyetimiz depremzedelerle ilgili çalışmalarımız. Sivil toplum kuruluşu olarak Kahramanmaraş merkezli depremde karşılaştığımız felaketin yaralarını sarmak ve yerine getirmek için faaliyetlerimizi yürütüyoruz. yardım ve takviyede tüm sorumluluklarımız var.Bu anlamda devlet ve millet el ele yürümektedir.Bu güç günlerimiz milletimizindir.8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de her zaman olduğu gibi kadınlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. .”

“Kadınlarımız her türlü fedakarlığı göstermiştir”

Vatani görevlerini ifa eden askerlerimizin aileleri hakkında da konuşan Canpolat, “Bu kutsal topraklar için şehit olan güvenlik güçlerimizin eşleri ve anneleri başta olmak üzere tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum. Bu toprakların müdafaası için her türlü fedakarlığı yaptı.” – ANKARA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu