Yaşam

Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz davasında yeni gelişme

Oyuncu Ozan Güven’in, 13 Haziran 2020’de eski ortağı Deniz Bulutsuz’a saldırdığı gerekçesiyle 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı. Olayla ilgili Enstitü raporu hazırlandı.

YARALANMA SONRASI ‘ANKSİYET BOZUKLUĞU’ GELİŞTİ

İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi’ne gönderilen Adli Tıp Kurumu raporuna göre, Deniz Bulutsuz’un 13 Haziran 2020’de maruz kaldığı iddia edilen olay sonrasında psikiyatrik hastalık olan ‘anksiyete bozukluğu’na yakalandığı anlaşıldı. yaralanmasının kişi üzerindeki etkisinin tıbbi müdahale ile kolaylıkla teşhis edilebileceğini ifade etti. Ortadan kaldırılacak kadar hafif olmadığı belirtildi.

BULUTSUZ’UN BEDENİNDE KEMİK KIRAĞI BELİRTİLMEDİ

Raporda ayrıca Bulutsuz’un vücudunda herhangi bir kemik kırığı tespit edilmediği, yaralanmasının kişinin hayatını tehlikeye atacak bir durum olmadığı, yüz sınırları içerisinde tespit edilen izin izinin uzaktan fark edilemeyeceği ve kalıcı olmadığı belirtildi. yüzünde yara izi.

Davanın duruşmasına bugün saat 14.20’de İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi’nde devam edilecek.

Ne oldu?

Oyuncu Ozan Güven’in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz, Güven’in kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca Güven hakkında hazırlanan iddianamede, ‘hakaret’, ‘kasten yaralama’ ve ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi. Ozan Güven’in Deniz Bulutsuz’dan şikayetçi olduğu belge uzlaştırma bürosuna gönderildi ancak taraflar uzlaşmayı kabul etmedi.

Her iki tarafın şikayeti üzerine olayla ilgili iki farklı iddianame hazırlandı. Güven’in şikayeti üzerine Deniz Bulutsuz hakkında ‘basit yaralama’ suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istendi. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu