Ekonomi

Pazar sonrası faaliyetler: United Airlines, Vroom ve Diğerleri

Mesai Sonrası Hisse Hareketleri:

United Airlines (UAL) hisseleri, beklenenden daha iyi dördüncü çeyrek kazançları bildirmesinin ve 2024 yılının tamamı için ortalama analist tahminlerinin üzerinde hisse başına kazanç tahmininin ardından %6 arttı.

  • United Airlines’ın olumlu performansının etkisiyle Delta Air Lines (DAL), American Airlines (AAL) ve Southwest Airlines’ın (LUV) hisseleri de değer kazandı.

Digital World Acquisition Corp (DWAC) hisseleri standart işlem saatlerinde %88 yükseldikten sonra %3 düştü. Donald Trump’a bağlı özel amaçlı satın alma şirketi, Florida Valisi Ron DeSantis’in geçen hafta sonu siyasi adaylıktan çekildiğini açıklamasının ardından değer artışı gördü.

Vroom, Inc. (Nasdaq: VRM), şirketin çevrimiçi ticaret faaliyetlerini durdurma ve nakit tasarrufu sağlamak için kullanılmış araç satış operasyonlarını aşamalı olarak durdurma kararını açıklamasının ardından hisselerinde %20 düşüş görüldü. Şirket bu kararın yaklaşık 800 çalışanı etkilemesini bekliyor.

Adicet Bio, Inc. (Nasdaq: ACET), hisselerini halka arz etmeye başladıktan sonra hisse fiyatında %13’lük bir düşüş yaşadı. Bazı yatırımcılara, adi hisse senetleri yerine gelecekte hisse satın almaları için ön ödemeli varantlar teklif edildi.

B. Riley Financial (RILY) hisseleri, Bloomberg’in Franchise Grubu CEO’su Brian Kahn’ın istifa etmeyi planladığı yönündeki raporunun ardından %4 düştü. Bloomberg’den gelen bir diğer haberde ise Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun B. Riley Financial’ı Brian Kahn ile olan ilişkileri nedeniyle araştırdığı belirtildi.

Sagimet Biosciences (SGMT), alkolsüz yağlı karaciğer hastalığının tedavisine yönelik bir klinik deneyin olumlu sonuçları nedeniyle standart işlem saatlerinde %170 artış gösterdikten sonra hisseleri %7 düştü.

kaydeden Louis Juricic

Bu makale yapay zeka yardımıyla üretilmiş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla ayrıntı için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu