Yaşam

‘Şimdi Ne Yapacağım’ Dediğinizde İmdadınıza yetişecek Değerli İpuçları

Farklı fikirleri ve prosedürleri öğrenmek hayatımızın her anında bize fayda sağlar. Günlük rutininiz, profesyonel iş hayatınız ve bağlantılarınız hakkında bazı yararlı bilgileri sizin için derledik. Buyrun…?

Kaynak:https://www.reddit.com/r/LifeProTips/…

1. Dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu (DEHB) ile uğraşıyorsanız, yüksek kaliteli gürültü önleyici kulaklıklar kullanabilirsiniz.

2. Ayakkabılarınızın güzel kokmasını ister misiniz? Gece boyunca her ayakkabının içine poşet siyah çay veya lavanta koyun. Çayın doğal özellikleri nemi emer ve kokuları nötralize ederek ayakkabılarınızın yeni gibi kokmasını sağlar.

3. Misafirlerinizin kablosuz ağınıza katılmak için kameralarını kullanabilmeleri için Wi-Fi bilgilerinizin bir QR kodunu yazdırın.

4. Aracınızın motor arıza ışığı yandığında tamirciye gitmeden önce depo kapağınızı kontrol ediniz.

5. Çamaşırlarınızı yıkamadan önce ters çevirirseniz varsa renk ve baskılar zarar görmez.

6. Kişisel bakım, orta sıra sosyal etkinliklere hayır demek olsa bile önceliğiniz olmalı ve kendinizi hazır hissettiğinizde sosyalleşmelisiniz.

7. Geçmişinizi düşünüp pişmanlık duyduğunuzda kendinize şunu sorun: “Aynısını yaptığı için başka birini yargılar mıyım?” sormak. Cevabınız genellikle “hayır” dır. Hepimiz hata yaparız ve en değerlisi kendimize şefkat göstermektir.

8. Öncelikleriniz ve değerlerinizle uyuşmayan görevlere veya projelere hayır demeyi öğrenin. Gerçekten değerli olan şeylere odaklanın.

9. Biri size yaptığı bir şeyden veya verdiği bir karardan bahsediyorsa, alternatifler sunmayın.

10. Sosyal medyada tanımadığınız kişilerle tartışmak yerine yapay zeka ile tartışın. Rastgele olumsuz sonuçlar olmadan bir şey hakkında haklı olma dürtünüzü tatmin eder.

11. Seyahat edeceğiniz ülkenin yerel dilinde birkaç temel ifade öğrenin. Yerel toplulukla bağlantı kurmanıza ve kültürlerine saygı duymanıza yardımcı olacaktır.

12. Akıl sağlığınız için endişeleniyorsanız alkol, kahve ve şeker tüketmeyi bırakın. Sonra kendinizi suçlamak yerine nasıl hissettiğinize bakın.

13. İş dünyasında size yanıldığınızı kabul etmekten daha fazla saygı ve prestij kazandıran başka bir şey yoktur.

14. Bütçeniz kısıtlıysa, kolay bir anten satın alarak birçok televizyon kanalına erişebileceğinizi unutmayın.

15. Unutma, güzel ya da kötü, hayatının şu anki durumu değişecek. Zor bir dönemden geçiyorsanız, bazen yapılacak en iyi şey sabırlı olmak ve beklemektir.

habercamlidere.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu