Ekonomi

VakıfBank’ın yeni iştiraki VakıfPayS, ödeme sistemlerine yenilikçi bir alternatif getiriyor

VakıfBank, yeni iştiraki VakıfPayS ile ödeme sistemlerine yenilikçi, hızlı ve güvenilir bir alternatif getiriyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, VakıfBank’ın yeni iştiraki VakıfPayS, Türkiye’nin finansal ekosistemine katkı sağlamak amacıyla ödeme hizmetleri sunma ve elektronik para ihraç etme izni aldı.

Ürün ve hizmetlerini dijitalleşen bireysel müşterilerin yanı sıra ticari müşterilere de sunacak olan VakıfPayS, hem Türkiye’ye hem de küresel finansal ekosisteme aktif, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla yola çıkıyor.

VakıfPayS, Türkiye’nin tercih edilen lider ödeme hizmeti sağlayıcısı olma ve Türkiye’nin finansal ekosisteminin gelişmesiyle nakitsiz topluma geçişe katkıda bulunma misyonuyla hareket edecek.

“VakıfPayS sektörde fark yaratacak”

Açıklamada görüşlerine yer verilen VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, kamu bankası olmanın sorumluluğuyla müşteri ihtiyaçlarını ön planda tuttuklarına dikkat çekerek, “VakıfPayS ile geleceğin şirketleri olma yolunda ilerleyen KOBİ’lerimiz, dijitalleşerek ekonominin itici gücü oluyor ve geleneksel bankacılık dinamikleri yerine dijital dünyanın dinamiklerine uyumlu ürünler sunuyoruz.” “Başta hizmetleri tercih eden gençlerimiz olmak üzere toplumun tüm kesimlerinin hayatını kolaylaştıracak bir çözüm bulmayı hedefledik.” sözlerini kullandı.

VakıfPayS’in kayıt dışı ekonominin azaltılmasına ve toplumun tüm kesimlerinin finansal teknoloji hizmetlerine erişiminin artırılmasına katkı sağlayacağının altını çizen Üstünsalih, “Öte yandan nakitsiz toplum vizyonuna doğru da önemli bir adım atıyoruz. yapısı, sektördeki deneyimli insan kaynağı, kullanıcı dostu uygulaması ve “VakıfPayS’in taçlandıracağı zengin kampanyalarla sektörde fark yaratacağına inancımız tamdır.” değerlendirmesinde bulundu.

VakıfPayS “Dijital kolaylaştırır” yaklaşımından ilham aldı

VakıfBank’ın “Dijital kolaylaştırır” yaklaşımından ilham alan VakıfPayS’in yenilikçi dijital cüzdanı, müşterilerinin fatura ödemesinden para transferine, alışverişten QR kod işlemlerine kadar tüm finansal ihtiyaçlarını tek noktadan hızlı ve güvenli bir şekilde karşılamalarına olanak tanırken, hem kazanç sağlıyor hem de kazanç sağlıyor. zengin içerikli kampanyalarıyla nakit taşıma derdini de ortadan kaldırıyor. ortadan kaldıracaktır.

Ayrıca kullanıcılar, banka hesaplarını VakıfPayS dijital cüzdanlarına ekleyip, tüm hesaplarını tek noktadan hızlı ve kolay bir şekilde yönetebilecek ve bu hesaplardan para transferi yapabilecek.

Öte yandan kartlı ödemenin mümkün olduğu her noktaya hitap eden POS ürünleriyle hem sanal hem de fiziki ödemelere yönelik çözümler üretecek olan VakıfPayS, tüm banka POS’larına ücretsiz erişim imkanı sunarak ticari müşterilerinin işlerine değer katacak. tek bir sözleşmeyle ve ayrı bir entegrasyona gerek kalmadan.

VakıfPayS’in anlaşmalı üye işyerlerindeki POS cihazlarından QR kod ile ödeme yapılabileceği gibi, link üzerinden de hızlı ve güvenli bir şekilde ödeme yapılabilmektedir.

koyulhisarajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu