Yaşam

Depremden etkilenen aileye konak yaptıran Ali Burak Ceylan şöyle konuştu: Ev başkasına ait, çok kişi yardım etti

Depremzede öğretmen Muhammet Irmak, cüzdanını düşürdüğü için tanıştığı oyuncu Ali Burak Ceylan’ın, 6 Şubat depreminin ardından mağdur ailelere konak yaptırdığını söyledi. Yardımlarıyla gönülleri fetheden oyuncu, etkinliğin detaylarını anlatarak emeği geçen isimlerden bahsetti.

“BU ORGANİZASYONU SADECE BENİM YAPTIĞIM GİBİ BİR ALGI VAR”

Konuyla ilgili bir görseli Instagram hesabından yayınlayan başarılı oyuncu, şunları söyledi: “Kendimi sorumlu hissettiğim için bu fotoğrafı çekiyorum. Son zamanlarda çokça yayılan, depremzede Muhammet isimli kardeşimizin olayı anlattığı bir video var. O da yaşadı. Orada da benden bahsediyor. Söyledikleri doğrudur.” Ama bu fotoğrafı çekmemin iki nedeni var… Öncelikle Allah razı olsun, o kadar çok dua aldım ki… Bunu açıklığa kavuşturmak istiyorum çünkü bunu yapan tek kişi benmişim gibi bir algı oluşması ihtimalinden korkuyorum. Bu düzenlemeyi yaptım ve bazı yerlerde bu şekilde göründüğü için. Birincisi şudur. “Bu bizim için bir yardım ya da takviye değildi. Bize bir borçtu, gurur verici bir borçtu.”

“KONAĞIN SAHİBİ BİR İŞ ADAMI, ÇOK KİŞİ YARDIMCI OLDU”

“Milyonlarca vatandaşımızın bu borcun gereğini yaptığı gibi ben ve arkadaşlarım da o dönemde elimizden geleni yaptık. Ancak o konağın bir sahibi vardı. O konak Şehmus Üzüm isimli iş adamı abimize aitti. A Bizi Ahlam isimli Filistinli arkadaşımız tanıştırdı, Azra, Senem, Aykut, İlyas, Metin… Aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarımız… Yoldaşlarımız… Muhammed isimli arkadaşımız. Avrupa’dan ve Anadolu Yakası’ndan gelen yardımları aracıyla nokta nokta götürüp ulaşması gereken yere götüren usta ressam Emrah, bir kuruş. Hiçbir şey almadan evi boyayan ve yenileyen köşkün sorumlusu Nedim, gelen aileye yardım etti.Çamaşırcı kardeşimiz yatakları halıları ücretsiz yıkadı.Bunlar özel şeyler değil.Bunların altını çizmemin sebebi organizasyonda hatırlanması gereken insanlar olduğunu biliyorsunuz ve tüm çabam. dualar haktır. “Sahibini bu durumdan kurtaracak ve bana büyük bir huzur verecektir.”

haberluleburgaz.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu