Haber

Gazilerden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’e Teşekkür Ziyareti

Torbalı gazileri, geçtiğimiz ay kendilerini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluş yıldönümüne götüren Önder Tekin’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Gazilere verdiği destek ve bedelle tanınan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, geçtiğimiz ay Kıbrıs gazilerinin 48 yaşındaki hayallerini gerçekleştirdi. Gazilerin yoğun talebi üzerine Kıbrıs gazilerini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 39. kuruluş yıldönümüne Torbalı’dan götüren Tekin, gazilerin gönlünü fethetti. Gerçekleşen Kıbrıs programından dolayı çok mutlu olan gaziler, bugün Belediye Başkanı Mithat Tekin’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Torbalı Gazi ve Şehitleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Lideri Gazi Ersin Taştan ve Kıbrıs gazileri, Tekin’e plaket ve dernek armasının yazılı olduğu tişört hediye etti.

TAŞTAN: “CUMHURBAŞKANIMIZA BİZE BU HİSSİ YAŞATTIĞI İÇİN TEŞEKKÜRLER”

Torbalı Gazileri ve Şehitleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Lideri Gazi Ersin Taştan, Kıbrıs ziyareti için gaziler adına Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’e şükranlarını ileterek, “Belediye başkanımız gazilerimizin uzun süredir devam eden talebini yerine getirdi. Savaşarak kazandığımız toprakları yeniden görmenin mutluluğunu yaşama ve anılarımızı hatırlama fırsatı bulduk. Bize bu duyguyu yaşatan Belediye Başkanımız Mithat Tekin’e teşekkür ediyoruz” dedi.

TEKİN: “GAZİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, gazilerin isteklerinin her zaman kendileri için öncelikli olduğunu belirterek, “Kahraman gazilerimiz yiğitçe savaştıkları topraklara geri dönmemiz için bizden ricada bulundular. Biz de bu talebe kayıtsız kalmadık. Onları bir nebze olsun mutlu edebilirsek, iyi hissetmelerini sağlayabilirsek ne mutlu bize. Onlar bizim için birer değer. Bugün bizleri nazik ziyaretlerinde bulunan değerli gazilerimize teşekkür etmek istiyorum. Her zaman gazilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu