Yaşam

MEDUSE SANDALETLERİNİN RENKLİ DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ

Sıcak havaların gelmesiyle birlikte yaz sezonunun klasik aksesuarlarından biri olan Meduse sandaletler, renkli ve rahat formlarıyla geri dönüyor. Fransa’nın ünlü plaj sandaleti Meduse, 1946 yılından kalma, özgün ve özgün tasarımı ile yıllar içinde değişmeyen tasarımıyla hem denizde hem havuzda, hem sahilde hem de şehirde şık görünümler yaratıyor. benzersiz çivili tabanı, yuvarlak ucu ve Meduse’nin bugüne kadarki gerçek hayatı ile hayat. Tarzının simgesi olan örgülü şeritleri ile özgür adımlar sağlar.

%100 geri dönüştürülebilir ftalat içermeyen plastiklerden üretilen medise sandalet, esnek ve yumuşak yapısıyla her adımda hafiflik sağlarken; yaz boyunca hem çocuklar hem de yetişkinler için unutulmaz anılar yaratır. Güneşli günlerde tercih edilen medise sandaletler, zamansız formuyla her stile uyum sağlıyor.


Pop dünyası, retro görünümü ve neşeli ruhu ile bakımı oldukça kolay olan meduse sandaletler; Elbiselerde rahat, jeanlerde iddialı, bikinilerde cool duruşuyla nostaljiyi modernlikle farklı tarzlarda buluşturuyor. Islak tabanlı kaymaz, suya karşı dayanıklı meduse sandalet; Sun, Suncorde, Sunset modelleri ve geniş renk seçenekleri ile satışa sunulmaktadır.

Meduse sandaletler Pop Corner, Beymen, Buse Terim Shop ve www.popcorner.com.tr’de satışa sunuluyor.

incirliovaajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu