Haber

Milli parkta tatilcilere lodos zor anlar yaşattı

Milli parkta tatilcilere lodos güç anlar yaşattı

Yiyeceklerini ve kendilerini lodostan bu türlü korudular

BOLU – Bolu’nun gözde turizm merkezi Abant Milli Parkı’nda sonbahar keyfini yaşamak isteyen tatilciler kilometrelerce öteden gelerek lodosun tesirinde kaldı. Yiyeceklerini ve kendilerini lodostan koruyan tatilciler vakit zaman sıkıntı anlar yaşadı.

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden birisi olan ve turistlerin yılın 4 mevsimi ilgi odağı haline gelen Abant Milli Parkı’nda sonbahar hoşluğunun tadını çıkarmak isteyen bölgeye akın etti. Mudurnu ilçesine 18 kilometre uzaklıkta bulunan Abant Ulusal Parkı’na kilometrelerce yol kat ederek hafta sonu tatili ve piknik yapmak için gelen vatandaşlar, sonbahar renkleri ortasında keyifli vakit geçirebiliyor.

Hava kurallarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği bölgede, piknik yapan vatandaşlar vakit zaman güç anlar da yaşıyor. Bugün de birtakım vatandaşlar lodosun tesirinde kaldı. Göl etrafında yürüyüş yapan tatilciler eşsiz görüntüyle bol bol fotoğraf çektirirken, piknik alanlarında bulunan vatandaşlar ise masalarını ve kendilerini lodostan koruyarak eğlenmeye devam etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu