Teknoloji

Netflix’in ardından Apple Vision Pro’ya bir darbe daha YouTube ve Spotify’dan geldi

Geçtiğimiz günlerde Netflix, yakında piyasaya sürülecek olan Apple Vision Pro karma gerçeklik kulaklığını duyurdu. için özel bir uygulama sunmayacak. duyurmuştu. Şimdi 2 harika taşınabilir eğlence uygulaması daha, YoutubeVe SpotifyKendisi de bu kervana katıldığını duyurdu.

Bloomberg, Google’ın Vision Pro için özel bir YouTube uygulaması yapmayacağını doğruladığını bildirdi. Ayrıca iPad uygulamasının kulaklıkta kullanılmasına da izin vermeyecek. İsimsiz bir kaynağa göre Spotify’ın da aynı şeyi yapacağı bildiriliyor.

Şu ana kadar Netflix, Spotify veya Google’ın YouTube’undan Vision Pro’yu yerel uygulamalarla desteklememeyi neden seçtiklerine dair resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak müşteriler, Apple’ın Safari web tarayıcısı aracılığıyla her üç hizmete de erişebilecek.

Apple’ın bir sonraki büyük ürün lansmanı, üst düzey bir eğlence cihazı olarak lanse ediliyor ve aslında çok sayıda diğer küçük yayın hizmeti, lansman sırasında uygulamalarıyla Vision Pro’yu destekleyecek. Hatta bir süre önce Microsoft bile Vision Pro’yu Word, Excel ve Office uygulamalarının uyumlu sürümleriyle destekleyeceğini açıklamıştı.

Apple Vision Pro için ön siparişler bugün (19 Ocak) 3.499 dolardan başladı. Apple’ın perakende mağaza çalışanları 25 dakika kadar sürebilirSeanslarla Vision Pro’yu potansiyeliyle müşterilerine tanıtmaya hazırlandığı biliniyor.

aziziyehaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu