Teknoloji

TCL, 115 inç TV ve Farklı Kategorilerdeki Ürünleri ile CES 2024’te 40’tan Fazla Ödül Aldı

Önde gelen tüketici elektroniği markası ve dünyanın en uygun fiyatlı ikinci TV markası olan TCL Electronics, 115 inç QM891G QD-Mini LED TV, NXTPAPER 3.0 ekran teknolojisine sahip akıllı telefonlar ve tabletler, RayNeo X2 Lite AR Gözlükler ve TCL dahil olmak üzere bir dizi ürün sunmaktadır. Q Sınıfı ses çubukları. Pek çok çalışmasının ve teknik analizlerinin yetkili medya ve kuruluşlar tarafından ödüllendirildiğini açıkladı.

Bu yıl TCL, birden fazla kategoride lider yenilikçi teknoloji portföyüyle CES’e damgasını vurdu. TCL, Asia Digital Group ve European Digital Group tarafından International Data Corporation ve TWICE’ın desteğiyle düzenlenen 2023-2024 Global Top Brands Ödül Töreni’nde (GTB) altı ödül kazandı. Ödül törenine TCL Industries Başkan Yardımcısı ve Global Pazarlama Merkezi Genel Müdürü Bill Jiang katılarak ödülleri şirket adına aldı.

Özellikle, dünyanın en büyük QD-Mini LED TV’si olan TCL’nin 115 inç QM891G modelinin temsil ettiği ekran teknolojisindeki çığır açıcı gelişme nedeniyle GTB’den “Yılın Yenilikçi Ekran Teknolojisi Altın Ödülü”nü aldı. TCL’nin en yeni tableti TCL NXTPAPER 14 Pro ve RayNeo

TCL, geniş ürün yelpazesiyle “İlham Veren Mükemmellik” taahhüdü nedeniyle GTB tarafından “2023-2024 Küresel CE Markaları İlk 10”, “2023-2024 Küresel TV Markaları İlk 10” ve “2023-2024 Küresel CE Markaları İlk 50″ olarak tanındı. -çeşitli yenilikçi ürünler. ” olarak ödüllendirildi.

TCL 40 NXTPAPER akıllı telefon, GTB tarafından verilen ödüllerin yanı sıra “Mobil Cihazlar, Aksesuarlar ve Uygulamalar” kategorisinde CES 2024 İnovasyon Ödülü’ne de layık görüldü. Dünyanın insan gözüne göre optimize edilmiş ilk akıllı telefonlarından biri olan TCL 40 NXTPAPER, akıllı telefonlara devrim niteliğinde tam renkli, kağıda benzer bir görsel deneyim getirmesiyle tanınıyor.

Ayrıca TCL’in CES 2024’te tanıttığı farklı kategorilerdeki birçok yenilikçi teknolojisi ve akıllı ürünü, uluslararası medyadan “Best of CES 2024” ödüllerini aldı. Toplamda TCL, aralarında Digital Trends ve Android Authority’nin de bulunduğu birçok uzman teknoloji medyasından 34’ün üzerinde ödülle onurlandırıldı.

Kapsamlı ürün portföyünde sınıfının en iyisi kaliteye ve olağanüstü yeniliğe sahip olan şirket, aynı zamanda çeşitli yetkili kurumlar tarafından da tanınmaktadır. Öncü X955 ve C755 TV Dizileri, gerçekçi görsel deneyimleri nedeniyle dünyada TÜV Rheinland tarafından sertifikalandırılan ilk ürünlerdir. 27R83U/34R83Q Profesyonel Monitör Serisi, CES 2024’te, 2.000’den fazla renk üzerinde gerçek dünya renk testleri gerçekleştiren tek doğrulama olan Pantone Eşleştirme Sistemine (PMS) dayanan Pantone Onaylı sertifikasını aldı.

Yıllar geçtikçe TCL Electronics, istikrarlı bir büyüme ve lider bir küresel akıllı teknoloji şirketine dönüşme yolculuğuna çıktı. Dünya çapında birçok Ar-Ge merkezi ve dünya çapında binlerce sektör ortağının güçlü desteğiyle TCL Electronics, ürün portföyünü her zaman genişletmek, inovasyonda daha fazla atılım yaratmak ve kullanıcılara mükemmelliği takip etme gücü vermek için bu küresel sinerjiden yararlanıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu