Haber

Nike, Avrupa’da İlk Kez Bir Voleybol Takımıyla İşbirliği Yaptı

Türkiye’de 11 uluslararası şampiyonlukla en çok uluslararası kupa kazanan takım VakıfBank, 2022-23 döneminde tüm maçlarına Nike desteğiyle çıkıyor!

 

Avrupa’da ilk kez bir voleybol takımıyla iş birliği yapan Nike, Dünya ve Avrupa Şampiyonu VakıfBank Kadın Voleybol Takımı ile yeni bir ortaklığın müjdesini verirken, birçok spor branşında öne çıkan kadın sporcu ve gruplara verdiği desteği sürdürmeye devam ediyor. dünyanın parçaları.

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı’nın klasikleşmiş sarı, beyaz ve siyah renklerinin kullanıldığı koleksiyon, sporun birleştirici gücünden ve asla pes etmeyen kadın sporculardan ilham alınarak yeniden yorumlandı.

 

VakıfBank Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ferkan Merdan, iki dünya devinin güçlerini birleştirmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Nike’ın Avrupa’da iş birliği yaptığı ilk voleybol takımı olmaktan son derece mutluyuz. Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonu takımımız yeni sezonda da ülkemizi gururlandıracak zaferlere imza atmak için mücadele edecek. Nike’ın bu yolculukta yanımızda olduğunu bilmek bizi daha güçlü kılacak.”

 

Kulüpler Dünya Şampiyonası’nda 4 şampiyonlukla en çok şampiyon olan grup unvanını elinde bulunduran VakıfBank, 14 Aralık’ta Antalya’da başlayacak turnuvaya Nike ile hazırlanıyor.

 

#OyunBizim“Vakıfbank” mesajıyla lanse edilen ve Nike ile yeni şampiyonluklara hazırlanan VakıfBank Kadın Voleybol Grubu taraftar formaları çok yakında Vakıfbanksk kanalında satışa sunulacak.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu