Haber

Tüfekle Ağzına Vurulan Köpeğin Dili Çıktı!

Hatay’da bir sokak köpeği kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ağzından tüfekle vurularak yaralandı. Veteriner hekime götürülen yaralı köpeğin dilinin bozuk olduğu, ağzında ise müdahale edilemez saçmalar olduğu belirlendi.

Yaralı köpeği hızlıca veterinere götürdüğünü ifade eden hayvansever Fatma Yalım, “Ben yoktum ama beslediğimiz çocukları tanıyan görevliler beni aradılar. Ayrıldığımda köpek kanlar içinde hareketsiz yatıyordu. Aldık ve hızlıca veteriner kliniğine getirdik.Burada yapılan ilk müdahale ve röntgende ağzına sokulan tabanca ile ateş edildiği ortaya çıktı.Kırıldığı için hayatı tehlikede ateş sırasında dilinden çok az şey kalıyor, boğazı ağrıyor, yemek yiyemiyor, su içemiyor, damar yolu ve burun tüpüyle beslenmeye çalışıyor 15 günlük önemli ve kritik bir süreç var, Bu dönemin sonu daha da netleşecek” dedi.

Bunu yapan kişi veya kişilerin bir an önce bulunarak cezalandırılmasını isteyen Yalım, “Gerekli resmi kurumlara şikayette bulunduk, jandarma soruşturma başlattı ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü de soruşturma başlattı. soruşturma. Soruşturma devam ediyor. Bu cinayeti işleyen kişinin başka bir canlıya yapıp yapmayacağını bilemeyiz. Bu kişi veya kişilerin yakalanıp cezalandırılmasını istiyoruz” dedi.

Yalım, köpeğin yırtık dilinden geriye kalan kısmının dikildiğini, ağzındaki tüylere müdahale edilemeyeceğini, hayatta kalırsa bir daha normal yemek yiyemeyeceğini, su bile içemeyeceğini sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu